Spellen Grot » Sport Spellen » Pijl en boog
8.8 / 10 - 17532

Pijl en boog

Iedereen speelde vroeger wel eens Cowboy en Indiaantje. Was jij altijd degene met de verentooi en de pijl en boog in je handen? Deze spellen zijn niet voor de Cowboys maar voor de avontuurlijke Indianen en Robin Hoods. Daag jezelf uit met moeilijke levels vol precisie!

Hou je van boogschieten? Onze collectie Flash Bowman-games zal je urenlang bezighouden als je probeert de hoogste score te halen. We hebben heel wat verschillende stijlen gameplay, dus er is voor ieder wat wils. Of je je tijd wilt om een schot te wagen, of als je iets sneller wilt bewegen: we hebben we de beste Flash-boogschietgames.
Wees gewaarschuwd dat een meester scherpschutter worden niet gemakkelijk is; vooral bij een aantal van de meer moeilijke wedstrijden. Wij adviseren om te beginnen met Hit The Jackpot 2 als je een toernooispel wilt waar je vooruitgang boekt als je wedstrijden over de hele wereld weet te winnen. Dit type spel maakt het schieten met pijl en boog echt leuk. Kun je het het einde van het boogschiettoernooi halen? Twee andere populaire Flash-boogschietspellen die we aanbieden zijn Bloons Player Pack 2 en Kampioen. Of je iets realistisch wilt doen dat je vaardigheden als boogschutter echt zal uitdagen, of als je gewoon iets leuks en geks wilt om de tijd te doden: wij hebben het voor je. Het beste deel aan deze spellen is dat je steeds opnieuw kunt spelen en dat zonder geld uit te geven.