Spellen Grot » Sport Spellen » Cafésporten » Biljart Spellen
9 / 10 - 29041

Biljart Spellen

Houd je niet van rook in je ogen, vieze dronkenlappen en de geur van verschaald bier? Kom dan hier om online biljart te spelen! Oefen je stijl zonder afgeleid te worden door bar gevechten en laat je tegenstanders een poepje ruiken tijdens een wedstrijdje biljarten, zonder bang te hoeven zijn voor wraak in een donker steegje later. Veel plezier!

NookNook
83%
Vind je biljarten leuk? Veel mensen vinden dat, maar niet veel mensen vinden louche biljartzalen leuk. Als je wat wilt oefenen en meer leren over biljarten terwijl je tegelijkertijd plezier hebt, moet je onze Flash-biljartgames proberen. Een paar van onze meer populaire titels zijn Biljart, Power Pool en Billiard Single Player.
PoolPool
77%
Met onze Flash-biljartspelletjes zul ju uren besteden aan stoten op verschillende formaten en vormen tafels, tot verschillende kleuren en afbeeldingen. Of je nu een beginner bent of als je al een tijdje speelt, je zult de manier waarop deze games de essentie van biljart vangen leuk vinden. Als je de tijd neemt om de perfect nauwkeurige stoten uit te voeren, is er een goede kans dat je je naam achter kunt laten op de leaderboards van een aantal van de games. Terwijl biljart-Flashgames niets nieuws zijn, hebben we de tijd genomen om de beste die beschikbaar zijn te vinden. Een van de leuke dingen is dat je de score niet hoeft bij te houden. Het spel doet al het harde werk voor je! Klaar voor een potje pool? Kies een van de spelletjes op deze pagina!