Spellen Grot » Avontuur Spellen » Super Mario
9.3 / 10 - 3390

Super Mario

It's-a me, Mario! Speel in de fantastische wereld van Mario in de online Mario spellen. Speel de klassieke platform spellen of race rond op een motor. Je kunt zelfs in een jetski racen met Mario. Uren en uren plezier!

YokoYoko
81%
Voor iedereen die zich de klassieke platformspellen van weleer nog herinneren kan, zullen de spellen in deze categorie een ​​glimlach op je gezicht brengen. Als je de console spellen nog weemoedig kunt herinneren, denken we dat je van een aantal van de beste Mario-stijl Flash spellen in deze categorie zult genieten. Side scrollers zijn nog steeds erg populair, want het spel is snel en furieus, maar vereist nog steeds de strategie evenals een goede hand-oog coördinatie.
Met zo veel geweldige spellen om uit te kiezen hebben we een paar suggesties. Als eerste, Mario Boxing, is een grote POV boksspel. De regels zijn eenvoudig, maar je zult erken dat je verstrikt raakt in het spel wanneer je probeert je tegenstander KO te slaan. Een andere leuke titel is Super Mario Cross Game. In dit spel, zit je op een crossmotor en moet je racen terwijl je over alle obstakels moet springen. Kun jij als eerste over de finish komen? Als je side scrolling springen en rennen Flash games leuk vindt, alles wat je hoeft te doen is rond te kijken om te zien dat we een aantal van de beste beschikbare titels verzameld hebben. Als je een oude school speler bent die urenlang voor de televisie zat om de geheime levels op side scroll spellen als Mario probeerde te vinden, zul je van een aantal van deze spellen die we in dit hoofdstuk hebben genieten.