Spellen Grot » Sport Spellen » Cafésporten » Snel Poolen
8.2 / 10 - 1175

Snel Poolen

De populariteit van poolen is flink gestegen de laatste jaren, niet allerminst als een spel wat in pubs en cafés gespeeld wordt. Nu hoef je niet meer naar een luidruchtige bar om je trick shots te oefenen. Dat kan vanaf nu gewoon hier, online!

Als u niet beschikt over veel tijd, maar toch wilt spelen, is onze Quick Pool Flash spellen net wat je nodig hebt. Ze zijn heel erg leuk en heel uitdagend, maar het zal niet lang duren om het hele spel uit te spelen. Voor iedereen die haast heeft, is dit een goede zaak. Het feit dat je ze gratis online kunt spelen is gewoon een extra bonus. Voor een kleine draai aan de klassieke, probeer dan Crazy Pool. Je begint met het gebruik van de witte ballen, hoe verder je in het spel komt, des te meer nieuwe kleuren zullen zich openbaren, zodat je nog betere stoten kunt maken. Het scoren kan een paar spellen duren voordat je dat onder de knie hebt, maar dit spel is een uitdaging. Als je een paar snelle pool biljarts wilt met daarin een beetje actie, kijk dan op Blast Billards 2008. Als je niet op tijd stoot, zullen de ballen ontploffen! Dit verandert het spel helemaal wanneer je snel moet proberen te stoten voordat de tijd opraakt.

Een werkelijk unieke Flash biljart spel is Blast Billiards. Als je het dynamiet raakt, is het spel afgelopen. Je nodig de tafel ontruimen. Zodra je dit hebt gedaan, ga je door naar de volgende tafel. Kom jij helemaal tot aan het einde van dit uitdagende biljartspel? Van volledige biljart spelletjes tot het oefenen van trucschoten, we hebben gemakkelijke biljart spellen voor iedereen. De titels in deze categorie zijn gemakkelijk te leren en te spelen zonder veel poespas of gedoe. U kunt ze gratis spelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het besteden van geld om een biljartspel te spelen.