Spellen Grot » Sport Spellen » American Football » Vrije Trappen
8.8 / 10 - 17385

Vrije Trappen

Heb jij de traptechniek van Messi of Sneijder? Probeer deze spellen om je voetbalspel te verbeteren. Met verschillende stijlen kun je je vrije trappen optimaliseren, en het andere team verslaan.

Onze gratis Flash Trap sporten zijn een geweldige manier om de spanning van penalty schieten te ervaren in een potje voetbal. Het is enorm veel lol, zeker de gratis trappen die je af en toe kan verdienen. Dit is een test tussen de trapper en de keeper met niemand van het andee team om ertussen te komen. Dit is werkelijk het hart van voetbal.
RaulRaul
82%
We hebben een geweldige collectie van Penalty Schieten Flash games die je gratis online kunt spelen. Als je een paar minuten of een paar uur hebt, kan je je vaardigheden op de proef stellen en kijken hoeveel goals je kan scoren. We hebben een brede selectie spellen die ieder een klein beetje anders zijn in hun gameplay. Ze zijn allemaal gratis, dus je kan er zo veel als je wilt spelen tot je degene vindt die jij het leukste vindt. Als je iets aangeraden wilt hebben, wil je misschien Penalty Shootout 2012 proberen, wat is gebaseerd op het seizoen 2012 als het gaat om teams en statistieken. Als je dat spel niet leuk vindt zijn Magical Kicks en Peace Cup twee andere geweldige gratis Trap spellen die je online kunt spelen. Het maakt niet uit welke je kiest, wij denken dat je ervan zal genieten om penalty schoten te nemen, proberen de keeper te slim af te zijn en te scoren.