Spellen Grot » Vaardigheid » Trampoline Springen
8.3 / 10 - 631

Trampoline Springen

In dit spel kun je de perfecte sprongen oefenen. Het spelen van het spel, is vrij eenvoudig en tegelijkertijd zijn de spellen zeer vermakelijk. Je kunt sommige ontzagwekkende trucs op kleurrijke trampolines uitvoeren. Of je kunt gewoon oefenen op een normale sprong.

Onze trampoline Flash spelletjes zijn ervoor om je zo snel mogelijk te vermaken wanneer je begint te spelen. Als je atletisch bent in het echte leven of niet het maakt niet uit met deze geweldige video spellen die je gratis online kunt spelen. Van eenvoudige stuiterende spelletjes tot meer betrokkenheid van bewerking van dit spelkunst, in deze categorie hebben we van alles een beetje. Springen is leuk, maar in Trampoline 1 kun je trucjes doen. Voor zover trampoline spellen die je online kunt spelen, is dit naar onze mening een van de betere. De controles nemen een beetje tijd in beslag, maar als je eenmaal weet hoe het moet, ga je alle stunt leuk vinden die je voor elkaar kunt krijgen!
In Circus Zebra, heeft James de Zebra een beetje hulp nodig. Met een beetje oefening, kun je echt goed worden in dit trampoline spel. Dit spel gaat over alle sprongen die je kunt maken, natuurlijk, maar er is een hoop extra informatie in deze titel die het echt leuk maken. In Stuiterende Tomaten Vangen, gebruik je een trampoline om tomaten over het scherm naar de tafel te stuiteren. Dit klinkt misschien saai, maar het is eigenlijk heel leuk! Je moet echt nadenken over hoe de tomaat de trampoline raakt zodat je de juiste afstand en standplaats krijgt. Dit is leuk probeer een van de klassieke trampoline Flash spellen.