Spellen Grot » Puzzle Spellen
8.7 / 10 - 31427

Puzzle Spellen

Daag jezelf uit met deze coole puzzelspellen. Met zo'n grote collectie puzzelspellen zul jij de slimste man of vrouw zijn tegen de tijd dat je ze hebt opgelost! Tijd voor wat hersengymnastiek, de puzzels lossen zichzelf niet op!

Als je van Puzzle Spellen houdt, heb je geluk. We hebben een behoorlijke voorraad aan uitdagende brain teasers die je voor uren achter mekaar bezig kunnen houden. Je kan Match Kleuren of zelfs Match Shapes spelen. Sommigen van de meest populaire gratis Flash games in deze categorie zijn Gold Strike, Tiles of the Unexpected en Sport Zuma. En als je Mahjong Flash games leuk vindt, dan zit je op de juiste plek. We hebben verschillende versies van dit klassieke Chinese strategie stenen spel. Mahjong Alchemy is een van de populairdere variaties die we aanbieden vanwege de felle kleuren en de gaaf uitziende stenen. De anderen - zoals Mahjong Toren - zijn natuurlijk ook goed.
Andere soorten Mahjong Toren die we hebben bevatten Zoek de Verschillen Flash games. Een paar voorbeelden van deze categorie zijn Butterfly Fantasy en Brave Kitten, welke allebij geweldige voorbeelden zijn van Zoek de Verschillen zijn. Ze hebben ieder hun eigen art stijl, dus je kan kiezen voor welke je ook wilt. Spellen waar je Zoek het Plaatje doet zijn ook heel leuk. In de wereld van Puzzle Spellen, deze zijn degenen waar iedereen van houdt. De Vloek Van Amsterdam en Golden Mask zijn twee goeie voorbeelden van dit genre. Welke je ook kiest, als je van Puzzle Spellen houdt, hoef je alleen maar rond te kijken.