Spellen Grot » Traditionele Spellen
8.2 / 10 - 5802

Traditionele Spellen

Dit is de beste plek voor klassieke spellen. Als u een kind uit de jaren 80 bent, heeft u waarschijnlijk [tag 137] en [tag 174] gespeeld. Meer recente klassiekers als [tag 203] en [tag 106] zijn hier ook te spelen. Deze spellen zijn gegarandeerd, om u naar die tijd terug te brengen!

Ben je in de jaren '80 opgegroeid of zelfs in de jaren '90? Als dat zo is, zul je als lid van de consolegeneratie onze collectie klassieke videogames fantastisch vinden. Het beste hierbij is dat deze gratis Flash-games kunt spelen zonder dat je veel kleingeld moet besteden aan een arcade of dat je een console moet aanschaffen. We hebben hier alles dat je nodig hebt.
We hebben alles van Space Invaders tot Breakout Spellen en alles wat hier tussenin zit. Terwijl sommige van onze games op het origineel lijken, hebben we ook veel Flash-games die nieuw leven inblazen in de klassieke videogames waarvan je houdt. Bijvoorbeeld, veel nieuwe 2D- en zelfs een 3D-versie van de klassieke Pacman arcade games zijn verkrijgbaar. Wanneer je genoeg hebt van stippen wegkauwen en op spoken jagen, kun je zelfs nog verder in de tijd terug gaan om te genieten van een eenvoudig spelletje Pong. Als een van de allereerste videogames was Pong een hit in de late jaren '70 en de jaren '80. Ga terug in de tijd en speel de geweldige klassieke game gratis online. We hebben klassieke videogames voor iedereen, inclusief Zombie Invaders 2, dat is gebaseerd op de klassieke Space Invaders.