Spellen Grot » Race Spellen » Monster Truck
8.6 / 10 - 800

Monster Truck

Race met je eigen badass Monster Truck door ruig terrein, of doe er de ziekste stunts mee! Ben de snelste, coolste en ruigste Monster Truck driver op de track! Dames en Heren, start uw motoren!

Wanneer we spreken over de beste Flash Monster Truck spelletjes, moet je een aantal van de titels die we in deze categorie hebben een bekijken. Je kunt elk van deze spellen dag en nacht gratis online spelen. Een van de dingen die we leuk vinden over deze spellen is dat ze heel plezierig zijn. Met eenvoudige spel mechanisme en wilde en gekke afbeeldingen, is het makkelijk om verslaafd te raken aan deze race en souteneur mijn rit spellen.
In Monster Truck Curfew, moet je proberen om thuis te komen voor de avondklok. Als je door de stad scheurt, kom je obstakels in de weg tegen, maar maak je geen zorgen want je zit achter het stuur van een monster truck! Dit is een leuk spel dat makkelijk te spelen, maar moeilijk te beheersen is. Neem de tijd en kijk of je de hele weg door het spel kunt halen. Voor een ander monster truck uitdaging, probeer dan Turbo Monster Truck voor een verandering van tempo. In dit Flash spel ben je nog steeds de bestuurder van een monster truck, maar je gaat omhoog en over heuvels terwijl je probeert om punten te verzamelen om door bolletjes te rijden. Klinkt ingewikkeld, maar het is eenvoudig om te spelen en zal je voor uren vermaken