Spellen Grot » Sport Spellen » Cricket
8.6 / 10 - 1776

Cricket

Misschien houd je in het echte leven helemaal niet van Cricket, maar deze spellen zijn echt cool. Sommige spellen concentreren zich slechts op één aspect van cricket, anderen kun je spelen met een volledig cricket team. Ik daag je uit, om te probeer een virtuele cricket pro te worden.

Dit is niet de meest populaire sport in de wereld, maar veel mensen houden nog steeds van het spel. Onze Flash Cricket-spelletjes bestrijken het gamma van back alley veel naar de grote competities en alles daar tussenin. Sommigen hiervan concentreren zich gewoon op een aspect van het spel, zoals vangen of slaan. Met andere kan je je team kiezen en de weg naar een toernooi nemen om te proberen om het kampioenschap te winnen.
Of je nu een spel speelt gebaseerd op echte teams of met een van de andere Cricket-Flashspelletjes, gratis online spelen kan je helpen te ontspannen en een beetje stress te verlichten, terwijl je de tijd doodt. Een van onze meest populaire titels is Test Vangen Cricket, dat zich alleen richt op het vangen van ballen. Kijk of je de hoogste score kan halen en versla al je vrienden. Twee andere populaire titels zijn Gully Cricket en Ashes 2 Ashes Zombie Cricket. Beide Cricket-spelletjes geven je direct actie, maar toch moet je een stap terug doen en ook nadenken over de algemene strategie. Wat je ook kiest, wij denken dat alle verschillende soorten games over cricket die we te bieden hebben leuk gaat vinden. Zodra je er een speelt, denken we dat je ze allemaal minstens een keer wilt proberen.