Spellen Grot » Sport Spellen » Skateboard Spellen
8.3 / 10 - 35776

Skateboard Spellen

Altijd al de volgende Tony Hawk willen zijn? Nu kan het! Speel deze spellen om je skateboard tricks te oefenen! Probeer een ollie, land een eggplant of ga voor de 360 kick flip. Net zo leuk als in het echt, maar veel veiliger!

Als het gaat om Flash skateboard rijden spellen die je online kunt spelen, hebben we iets voor iedereen. Als je nu een actie speler bent of iemand die het leuk vindt om puzzels op te lossen, zijn we er zeker van dat er een titel bijzit voor jou om te spelen wanneer je tijd hebt. Je kunt elk van deze mooie video spellen in deze sectie voor gratis online spelen. Een van de beste skateboarder spellen die we hebben is Skate Challange. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze titel een uitdaging tot het maximale. Als je kunt versnipperen en trucs kunt doen kun je een hoge score halen, maar je hebt misschien een beetje oefening nodig voordat je het spel mechanisme naar beneden kunt halen.
Voor iets anders, probeer dan Sewer Skater, dat is een side scroller skateboarden avontuur. Heeft je de vaardigheidsbehoeften om op het uiteindelijke level te komen?. Daar kun je alleen achter komen wanneer je gaat zitten en gaat spelen. Je moet je erop voorbereiden dat je een tijdje achter de computer zult zitten om de beste score te halen! We hebben allerlei geweldige skateboarden Flash spellen die je online kunt spelen. Ongeacht jouw vaardigheidsniveau, we weten zeker dat je iets in deze categorie zult vinde die je hartslag zal verhogen. Van platformspelers met skateboarders tot pure race spellen die vol zitten met stunts en trucs, we hebben iets voor alle soorten spelers.