Spellen Grot » Race Spellen » Stunt Spellen
8.5 / 10 - 10944

Stunt Spellen

Bereid je maar voor, het is tijd om je beste stunts uit de kast te trekken! Gebruik een motor, monster truck, auto of vliegtuig om het publiek te vermaken met je backflips, halsbrekende sprongen en idiote stunts. Heb jij het lef? Zet je helm op en zet je leven op het spel!

Onze collectie van Flash stunt spellen zal je vermaken en plezier hebben wanneer je urenlang trucjes doet. Als je goed genoeg bent, kunt je in een aantal van deze spellen de laatste level bereiken. Het vergt veel oefening om een ​​aantal van deze spellen te winnen. Het goede nieuws is dat je ze gratis kunt blijven spelen. In BMX Master, moet je fietsend door de straten terwijl je wanneer je maar kunt stunts uitvoert. Hoe meer stunts en hoe beter de trucs, des te hoger de score. Alleen de allerbeste renners kunnen de laatste level halen.
Een gaaf freestyle motorcross Flash spel die je online kunt spelen is FMX Team, waarin alle race en stunts voorkomen die je aankan. Als je door het spel vooruitgang boekt, kun je buitensporige stunts doen. Voor extreme stunts, proberen Cyclomaniacs Epic te spelen. Je moet waanzinnige vaardigheden hebben om een aantal van de trucs in dit spel te doen, maar oefenen lukt het je steeds beter. Welk stunt videospel je besluit om online te spelen, je zult plezier zult beleven bij het uitvoeren van acrobatische stunts die de zwaartekracht tarten.