Spellen Grot » Sport Spellen » BMX Spellen
8.3 / 10 - 4678

BMX Spellen

BMX is gevaarlijk, dat weet iedereen. Ben jij een echte waaghals, maar wil je liever niet al je botten riskeren, of zelfs de rest van je leven in een rolstoel doorbrengen? Probeer dan deze online BMX spellen. Race, stunt en spring door verschillende levels, gevuld met extreme uitdagingen!

Het rijden op een BMX-fiets en het trucs en stunts doen kan leuk zijn, maar ook een beetje gevaarlijk. Met onze Flash BMX-games, hoef je je geen zorgen te maken over het letsel. Racegames zijn leuk, maar als je het element van sprongen en trucs toevoegt, worden videogames snel groter. Dit is het geval met onze stuntfiets-spelletjes die je online kunt spelen ..
In Bmx Extreme kunt je je fiets op en over hellingen berijden om een verscheidenheid aan stunts te doen. Hoe beter je trucs, hoe hoger je score. Als je goed genoeg bent, kan je een hoge score behalen op een van de leaderboards. Als je die niet leuk vindt, kan je ook BMX Park of Free Wheels proberen die beide goed zijn. Als je houdt van springen, zullen onze BMX Flash-spellen je wel een tijdje vermaken. Het beste eraan is dat je gratis online kunt spelen. Als je racefietsen en trucs op hellingen doen leuk vindt, denken we dat je je nieuwe favoriete spel zult vinden in deze categorie. Kun jij alle verschillende parcoursen voltooien en het einde halen?