Spellen Grot » Sport Spellen » Trefbal
8.6 / 10 - 8670

Trefbal

Iedereen speelde wel eens trefbal op school. De één hield ervan anderen keihard op hun hoofd te raken met een bal, en de ander haatte altijd in het hoofd geraakt worden met een bal. Voor beide type spelers zijn er nu deze online trefbalspellen! De rush die je krijgt van ballen zo hard mogelijk naar anderen te gooien, zonder zelf het risico te lopen op echte pijn!

Weet je nog trefbal met gym en op het schoolplein? Nu kan je dit fantastische spel spelen met een van onze gratis online Flash Trefbal spellen. Heb jij wat er nodig is om de laatst overgebleven man te zijn? Nu is de tijd om hier achter te komen. Kies een van de spellen op deze pagina om te beginnen met een reis door je herinneringen en de bal nog eens op te pakken om je tegenstanders uit te schakelijk terwijl je de ballen van anderen probeert uit te wijken. Zo veel pret!
Als je niet weet waar je moet beginnen, kan je De Show proberen. In dit Flash Trefbal spel kies je één karakter om te besturen en ga je verder als hem om ballen te ontwijken en hen naar de tegenpartij te gooien. Het doel is om niet uitgeschakeld te worden door geraakt te zijn met een van de ballen. Dit spel is zoo veel lol om verschillende redenen. Een paar andere veelgespeelde Trefbal games zijn All Star Dodgeball en Beaned. Welke je ook kiest, we denken dat je een geweldige tijd zal doormaken met het bekogelen en bedelven van anderen met de bal terwijl je alle ballen in jou richting ontwijkt. Met een klein beetje oefening, kan je misschien wel spel na spel winnen. Het beste stuk is dat je het gratis online kan spelen.