Spellen Grot » Sport Spellen » Cafésporten » Dart Spellen
7.9 / 10 - 1828

Dart Spellen

Als je het hebt over darten denken de meeste mensen meteen aan dikke Engelse mannen met tatoeages en een biertje in hun hand. Darten is echter zeer populair geworden, en je kunt het nu zelfs online spelen. Heb jij de vaste hand die nodig is om een dart-kampioen te worden? Je kunt het nu hier uitvinden!

Onze Flash-dartsgames geven je alle spanning en sportiviteit van het echte darts zonder het risico om iemand te kwetsen. Je kunt te allen tijde een aantal pijltjes gooien met het gemak van je computer. Van gedetailleerde simulaties tot games die meer over plezier gaan in plaats van nauwkeurigheid, wij hebben voor elk wat wils. Het beste is dat je geen geld hoeft uit te geven om ze te spelen.

Een van onze meest populaire titels in de categorie Flash-darts is Darts Sim. Hierin speel je tegen de computer, maar je moet wedstrijden winnen om nieuwe gebieden te ontgrendelen. Je kunt kiezen uit vier verschillende personages en dartstijlen. De muis wordt gebruikt om de darts op het bord te gooien, wat betekent dat je gaat een beetje handigheid nodig hebt. Met een beetje oefening zal je het zeker leren beheersen en de punten binnenkrijgen en de computer verslaan. Als dat niet voor jou is, dan adviseren wij Darts 301 or 501 of Bullseye, twee andere populaire dartspellen die je online kunt spelen. Beide bieden alle opwinding van het gooien van dartpijltjes, allemaal met het comfort van uw computer. Online darten is een geweldige manier om te proberen een ​​beetje tijd ontspannen door te brengen.