Spellen Grot » Vaardigheid
8.7 / 10 - 12617

Vaardigheid

Deze Vaardigheids-Spellen testen jouw gaming skills in veel verschillende spellen met verschillende doelen. In sommige spellen wordt je gevraagd objecten te balanceren. Andere hebben een klassieker doel, zoals Tetris. Probeer ze allemaal om je skills te testen in deze verschillende spellen!

Hou je van Vaardigheid? Als dat zo is dan zal je houden van alle gratis Flash games die we aanbieden. van de klassieker Tetris Sprint en zijn vallende blokken tot de rollende ballen in de juiste directie in Civiballs, je zal je hersenen nodig hebben en laten zien wat voor skills je hebt tegelijkertijd. Ongeacht je leeftijd, deze games laten de tijd vliegen! Pac-xon is gebaseerd op de arcade klassieker. Je zoomt rond het doolhof terwijl je bolletjes eet en geesten achtervolgt - of wordt achtervolgd door hun! Als je bij het laatste level komt van dit spel, heb je echt epic gaming skills.
In het simpel genaamde spel Run is het doel om de obstakels te ontwijken en het einde te berijken. Het 1st person perspectief maakt dit POV Flash game nog intenser. Dit spel bewijst dat niet alle Vaardigheid gelijkwaardig gemaakt zijn! Over klassieke video games gesproken, wat dacht je van Bubble Trouble? Dit is een van de Vaardigheid die altijd al bestaat, maar het is nog steeds enorme lol. Het spel is simpel - knal de ballonnen kapot -, maar terwijl je speelt zal je merken dat dit niet zo makkelijk is als je denkt!