Spellen Grot » Race Spellen » Quad Spellen
8 / 10 - 1399

Quad Spellen

Race door de modderige wereld van speed quad racing. Vlieg over jumps, haal je tegenstanders in en zorg dat je als eerste over de finish komt in deze coole spellen. Plezier op vier wielen!

Voor iedereen die houdt van vierwielers en off-road opwinding, onze Flash Quad spelletjes zullen je gaan prikkelen. Wanneer u alle grote titels die we hebben op een plek ziet staan, zul je willen dat je overdag meer tijd had zodat je ze allemaal kon spelen. Deze race-spellen zijn erg leuk. Om te beginnen, moet u dan 4 Wheel Blitz eens proberen, dat is een geweldige stoeipartij en een race over ruw terrein. Maak je geen zorgen want je Quad is gebouwd om met alles wat het spoor kan gooien om te gaan. Je rijvaardigheden zijn bepalend of je wint of niet.
Een ander goed Quad spel om online te spelen is Offroad Thunder, die vereist dat u sprongen en stunts uitvoert om de meeste punten te krijgen. Als je door het spel vooruitgang boekt zul je in staat moeten zijn om beter te doen, dat is wat dit spel zo uitdagend maakt. Voor de ultieme vierwieler racespel, kijk eens naarExtreme Quad 3D, die alles heeft wat je zou willen in een off-road spel en vervolgens een beetje meer geeft. Als je tijd hebt, moet je zo veel oefenen als je kunt, zodat je een hoge score kunt krijgen en Koning van de Quad wordt.