Spellen Grot » Sport Spellen » American Football » Hooghouden
8.3 / 10 - 11224

Hooghouden

Met deze hooghoudspelletjes kun jij je behendigheid oefenen. Laat het balletje niet op de grond vallen vóór je tegenstander. Maar pas op, dit klinkt misschien makkelijk maar het wordt steeds moeilijker met elk level!

Voor voetbal en sportliefhebbers ,laten onze collectie van de beste flash Kick Ups spellen je lachen en springen van vreugde. We hebben de beste spellen in deze categorie verzamelt en hebben ze allemaal op een plaats. Zodra je er een hebt gevonden die je wilt spelen, hoeft je alleen maar te beginnen met spelen. Je hoeft niet te betalen voor het spelen van een van onze online flash Vrije schop spellen.
Om te beginnen, moet je Koppen een overwegen. In dit spel speel je Stan die moet een doelpunt proberen te maken door middel van een kopbal. Naarmate je verder komt, des te meer ballen er komen waardoor het moeilijker wordt. Krijg jij het voor elkaar (letterlijk) je hoofd te gebruiken om alle ballen in het doel te koppen? Het is moeilijk om de hoogste score in dit spel te halen. Twee andere Kick Ups spellen die wij aanbevelen zijn EK Heads en Air Tennis. Spellen van strafschoppen nemen zijn om een of andere reden populair - ze zijn leuk om te spelen! Met zo veel verschillende variaties over een thema, we hebben iets voor alle soorten spelers. Maakt niet uit wat je wilt, wij denken dat je iets zult vinden om je tijd te besteden en het fantastisch vindt.