Spellen Grot » Sport Spellen » Olympische Spelen
8.7 / 10 - 3074

Olympische Spelen

Hier kun je al je favoriete Olympische sporten vinden! Boogschieten, marathonlopen en natuurlijk de 110m hordes. Wordt de ultieme Olympische Kampioen door al deze spellen te verslaan!

Heb je ooit gedroomd van een gouden medaille? Met onze Olympische Flash spelen, kun je proberen een bronzen, zilveren of een gouden medaille te halen bij verschillende onderdelen. Voor sportliefhebbers zijn deze titels een geweldige manier om de tijd te doden. Een van de beste Olympische spelen die je online speelt is Micro-olympics. Je bent belast om een robot uit een kanon schieten. Hoogte en afstand is heel belangrijk. Als je het goed genoeg doet kun je een hoge score halen. Dit is geen Olympisch spel dat je kent, maar het is leuk om te spelen.
Een andere mooi sportspel is China 2008, waarmee je deelneemt aan de Olympische Spelen van 2008. De besturing is eenvoudig, maar het is moeilijk om de eerste plaats te halen en golf te winnen. Als je genoeg oefent, kun je van alle soorten sporten veel medailles winnen. Als je van loopspellen houd, probeer eens Sprint Spel, hier kun je een bliksem sprint maken, om de race te winnen. Dit is een van onze beste Olympische Spelen Flash spel om online te spelen. Het mooiste is dat alle titels in deze categorie gratis te spelen zijn.