Spellen Grot » Simulatie Spellen » Onderneming Spellen » Restaurant Spellen
9.4 / 10 - 13976

Restaurant Spellen

Iedereen wil wel een eigen restaurant openen! Nu kan het, met de Restaurant spellen. Zorg goed voor je klanten door ze op tijd hun eten en drinken te serveren. Zorg dat je serveerder snel genoeg zijn en je eten lekker is, dan zal jouw restaurant het populairste van de stad worden!

Ben jij capabel genoeg om een restaurant te runnen? Als je van eten, of zelfs van koken houd, onze Flash restaurant spellen gaat je eetlust op wekken. Sommige zijn heel simpel, terwijl anderen meer vaardigheden vereisen, maar we hebben iets voor alle soorten spelers. Het mooiste over deze spellen is dat je ze gratis online kunt spelen. Een van onze favoriete restaurant Flash spel om online te spelen is Papa's Freezeria. Hier ben je de baas van een ijssalon je moet bestellingen opnemen, ijscoupes maken en ze serveren. De klant eet je creatie en prijst je hoe goed je het deed.
In Serving Game, gaat het om de bediening van klanten. Krijg jij her voor elkaar om alle orders te plaatsen bij de juiste personen, op de juiste tafels en op tijd, zonder klagen? Hoe beter je het doet, hoe meer punten je zult ontvangen. Voor degene met zoetekauw, is Yum Cookies een leuke. Wees gewaarschuwd, het spelen van deze kan je hongerig maken! Welk restaurant management spel je ook kiest, wij denken dat je het leuk vind om te proberen te koken, serveren en alles moet doen wat nodig is.