Spellen Grot » Bord en Kaart » Patience
9.4 / 10 - 19754

Patience

Solitaire is één van de meest populaire kaartspelletjes ter wereld. Nu kun je het hier, online, spelen. Met al die verschillende types Solitaire wordt het nooit saai. Speel Piramide Solitaire met hiëroglyfen of Sherrif Solitaire voor de echte cowboys. Een klassieker die nooit zal vervelen.

Het spelen van onze Flash solitaire spellen is eenvoudig en gratis. Als je een eenvoudig kaartspel wilt om de tijd te doden, hebben we vele grote titels. Van versies die trouw zijn aan het klassieke kaartspel tot aan variaties die je voor uren bezig houden, we hebben voor ieder wat wils. Als je van bord-en kaartspellen, bent u hier aan het juiste adres. Om een draai aan het klassieke spel te geven, probeer dan Solitaire crecent. In deze versie, gebruikt je twee pakjes kaarten. De regels zijn eenvoudig op te pikken. Zodra je basis onder de knie hebt, zul je alle mogelijkheden die een extra pakje kaarten toevoegt aan het spel leuk vinden. Het daaropvolgend - Crescent Solitaire 2 is ook echt goed.
Als je een puzzel aspect in het spel wilt, probeer dan Pyramid Solitaire 2. In deze versie van solitaire moet je de piramides vrij maken. Dit klinkt eenvoudig, maar het kan een hele uitdaging worden. Je moet echt aandacht besteden, zodat je geen kans gaat missen. Kunt u beide pakjes verwijderen? Online solitaire spellen zijn erg leuk om te spelen, vooral als ze gratis zijn. Als je rond kijkt, zie je dat we een verzameling van enkele van de beste solitaire Flash spellen hebben om online te spelen. Als je het leuk vind om in je eentje te kaarten, dan vindt je zeker iets in deze categorie als je kijkt rond.