Spellen Grot » Platform Spellen
8.3 / 10 - 65535

Platform Spellen

Geniet van onze vele platform spellen. Van ren-en-schiet spellen vol actie tot Mario-stijl platform spellen, we hebben ze allemaal! Deze spellen houden je gegarandeerd uren zoet!

Als je een old-school gamer bent, zal je kwijlen om onze collectie van platform spellen. Of je side-scroll (denk aan Super Mario of Sonic Spellen) leuk vindt of meer van Springen en schieten of zelfs Spring naar de Top houdt, deze gratis Flash games nemen je terug in de tijd. Om console games gratis online te kunnen spelen is een droom die uit komt voor velen mensen. Als jij één van hun bent, je hebt niet eens een controller nodig om te genieten van de aktie. Met spellen zoals Mario Boxing, Super Mario Cross Game en kan je zien dat we extra aandacht geven aan de kwaliteit van de spellen die we op de site zetten.
RunRun
89%
Het beste van onze collectie van platform games is dat er zo veel variatie beschikbaar is. bijvoorbeeld, neem een spel als Armadillo 1 - die overigens twee vervolgen heeft - waarvan het verhaal een beetje maf is, maar het spel werkt alsnog op verschillende niveaus. Dan zijn er ook andere games zoals Topvrouw. Raze duurt misschien wat langer voordat je hem uitespeeld hebt. Met 15 verschillende levels bomvol avontuur ben je er wel even zoet mee. Een van de coole dingen is dat als je de human campaign hebt gehaald, je de alien campaign unlockt en kan spelen als de andere kant!
RazeRaze
88%