Spellen Grot » Bord en Kaart » Mahjong
9.1 / 10 - 9203

Mahjong

Mahjong is een populair bordspel wat oorspronkelijk uit China komt. Men zegt dat de Chinese filosoof Confucius dit spel meer dan 2500 jaar geleden ontwikkelde! Nu kun je het hier online spelen. Met verschillende thema's en stijlen zal dit klassieke spel je urenlang entertainen.

Onze Mahjong flash spellen zijn een geweldige manier om van deze Aziatische strategie klassieker te genieten. Hoewel de regels van het spel simpel zijn, als je verder kijkt dan de tegels, zul je zien dat veel strategie nodig is om het spel te winnen. Of je nu tegen de computer speelt of tegen andere mensen over de hele wereld, we denken dat je een geweldige tijd met dit videospel zult hebben.
Om te beginnen, moet je overwegen Mahjong Toren te spelen. Deze versie is voorzien van een heleboel verschillende opties die je kunt aanpassen. Voor iets een beetje anders - een thema Mahjongspel - kijk op Mahjong Alchemy. Als geen van deze goed zijn, kan je altijd Huisdieren Bij Elkaar Zoeken proberen wat een eenvoudiger versie van het spel is die draait om tegels met verschillende katten. Of je Flash Mahjong spellen online hebt gespeeld of je bent op zoek naar iets nieuws, denken we dat je iets op deze pagina zult vinden wat je leuk vindt. We brachten veel tijd door met het verzamelen van de beste spellen gebaseerd op de tegel strategie klassieker. Je kunt net er zo veel gratis spelen als je wilt. Het beste deel is dat je niet alles hoeft te verwijderen en je kunt wanneer je maar wilt aan een nieuw spel beginnen.