Spellen Grot » Race Spellen » Dirtbike
8.6 / 10 - 120

Dirtbike

Probeer nu deze extreme Dirtbike spellen. Race tot op erg moeilijke levels terwijl je de bike perfect in balans houdt. Het doel is om de finish te halen zonder van je bike te vallen of ergens in te crashen. Onderschat dit niet, het is veel moeilijker dan het klinkt!

Onze Trial Bike Flash games zijn een opwindened manier om je honger naar motoren te stillen met je computer en een internet verbinding. Of je iets realistisch of iets van 'daarbuiten' wilt, we hebben alle soorten bike racing games die jou zullen testen en uitdagen. Het gave van sommigen is dat je je bike kan upgraden zodat je meer uitdagende tracks aankan zodra je ze tegenkomt.
Een van de beste Flash Trial Bike games die we op het moment hebben heet Dirtbike. Je kan hierin je bike kantelen zodat je moeilijke sprongen kan halen, maar je moet er wel voor uitkijken dat je niet te ver naar achteren leunt, anders crash je! Dit spel is geweldig voor mensen die van dirt bikes houden en van racen op modderige heuvels. Twee andere titels die mensen leuk vinden zijn Dirty Bike Racers en Motocross TG. Het zijn allebij geweldige Flash dirt bike spellen die je wel even een paar uurtjes bezig houden als je probeert ieder level te halen in zo kort mogelijke tijd tijdens het opstapelen van punten voor stunts en tricks. Welke je ook kiest, als je van binnen een echte dirt bike gamer bent, zal je hier blij van worden.