Spellen Grot » Sport Spellen » Vis Spellen
8.5 / 10 - 6056

Vis Spellen

Wil je graag gaan vissen, maar is het koud en regenachtig buiten? Of heb je geen boot? Of wil je misschien de arme visjes geen pijn doen. Wat het ook moge zijn, zoek niet verder. Het is niet nodig om uren buiten te gaan zitten wachten tot de vissen bijten. Hier kun je alles wat je wil vissen.

Hou je van vis? Als dat zo is, dan zal je zeker smullen van onze beste Flash Fishing games. Ongeacht welke je kiest, je zal zien dat uren en uren voorbij vliegen terwijl je de stress afschudt door allerlei soorten vis te vangen. Sommigen van de spellen zijn simulaties die zo accuraat mogelijk te zijn, terwijl anderen juist alleen maar om de lol gaan, dit betekent dus dat we iets hebben voor alle soorten sport gamers. Het wordt eens tijd om je lijn in het meer of de oceaan te gooien en kijken wat je kan vangen.
Om te beginnen raden we Visser Sam aan. Terwijl het bedrieglijk simpel is, is dit vis video spel ook enorm verslavend. De vroegere levels zijn nog vrij makkelijk zodat je gewen kan raken aan de controls, maar zodra je vooruitaat zal je meer en meer geld in moeten brengen oor kleine snelle vissen te vangen. Zorg ervoor dat je de vergiftigde vissen vermijdt zodat je geen geld verliest! Je bent een echte visserman als je het tot het laatste leven van het spel kan redden. We denken ook dat je Harpoen Lagune of Viskampioen erg leuk zou kunnen vinden, wat twee van de beste Flash Fisherman games zijn die je de echte ervaring en de spanning van je lijn uitwerpen en kijken of je een prijs vis kunt vangen doen opwekken. Ze zijn allebij een beetje anders, maar iedereen zou een game moeten vinden die bij hem of haar past om de tijd door te brengen met virtueel vissen.