Spellen Grot » Sport Spellen » Rugby Spellen
8.8 / 10 - 3080

Rugby Spellen

Nu het wereldkampioenschap voorbij is ben je hier van harte welkom voor al je stevige rugby trek. Speel als je favoriete team en laat de wereld zien waarom rugby volgens zijn fans de beste sport ter wereld is. Een hoog tempo en extreem fysiek, deze sport zal je altijd prikkelen!

Onze Flash rugbywedstrijden zal u voor uren vermaken. Neem een kijkje in deze categorie en u zult zien dat we een aantal van de beste sportspellen hebben verzameld om online te spelen. U kunt elk van hen gratis online spelen wanneer u een ​​beetje tot rust wilt komen. In The Big Hit, een voetballer, je moet oefenen voor je vaardigheden. Als je goed genoeg bent, kun je het einde van het spel halen. Er zijn een groot aantal mooie sporten vol actie in dit video spel. Dit spel wordt gespeeld met een muis, waardoor het gemakkelijk is om je personage te controleren.
Voor iets anders, probeer dan A Game of 3 Halves, die je plaatst in het midden van een voetbal bekerfinale. Heb jij wat nodig is om het team kampioen te maken? Wees gewaarschuwd dit spel is verslavend en je kan verstrikt raken in alle sport schop acties die het te bieden heeft. In Crunchball 3000 moet je een team van negen spelers beheersen, dit is een geweldige rugby Flash spel die je online kunt spelen. Deze is een beetje meer betrokken, dus zorg ervoor dat je een beetje tijd te besteden hebt om de besturing te leren.