Spellen Grot » Simulatie Spellen » Onderneming Spellen » Boerderij Spellen
9.6 / 10 - 65535

Boerderij Spellen

Ben jij een geboren boer? Groei de beste gewassen en de mooiste paardjes, en zorg goed voor je kudde schapen. Het boerenleven kan erg zwaar zijn, je zult goed moeten uitkijken voor stropers en wilde dieren. Onderhoud je boerderij goed, en houd je dieren blij, dan ben je zo de beste boer!

Wil je een verscheidenheid aan gewassen planten en oogsten - zonder te zweten? Onze grote Flash boerderij simulatie spellen zal u voorzien van alles wat je wilt - en meer. We spenderen tijd om de beste Flash landbouw spellen gratis online te spelen. Het maakt niet uit wat voor soort spel je wilt, er zit vast wel iets voor je bij in deze categorie. In Family Barn), moet je zorgen voor de eigendom van de familie. Lukt het je alle details beheren en ze te voltooien, zodat naar de laatste fase van het spel kunt gaan ? Dit boerspel is verslavend, kan ook heel leuk zijn.
BoerBoer
83%
Voor iets een beetje groter in omvang, probeer dan Smiley Deco Farm Field. Je bent verantwoordelijk voor een hele boerderij het bouwen van gebouwen, het planten van gewassen, en meer. Dit spel heeft veel details die het interessant en uitdagend maken om te spelen. Een andere eenvoudige maar leuke boerderij simulator is Goodgame Farmer. In dit spel moet je de velden ploegen, de zaden planten en vervolgens het oogsten van gewassen. Klinkt als een hoop werk, maar het is leuk om te zien hoe de zaden met de tijd veranderen in planten. Lukt het je om aan het einde van dit spel te komen?