Spellen Grot » Sport Spellen » Tafel Tennis
8.4 / 10 - 2771

Tafel Tennis

Tafeltennis ofwel pingpong komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, 1880, toentertijd heette dat nog Wiff-Waff. Hoewel de naam is veranderd blijft het principe hetzelfde: twee batjes, een klein balletje en een net. We hebben veel verschillende PingPong spellen om uit te kiezen!

Als je graag Flash tafeltennis speelt, ben je op de juiste webpagina! We hebben veel tijd genomen om de beste titels in deze categorie te verzamelen, zodat je ze gratis online kunt spelen wanneer je maar wilt. Dit spel vergt een beetje handigheid, maar we hebben videospellen voor alle soorten spelers - ook voor jou! Voor een spannende driedimensionaal spel, kijk op Ping Pong 3D. Dit is het tafeltennistafelspel dat je kent en waarvan je houdt, maar deze spellen maken het nog spannender om online te spelen. Je moet het goed doen om een hoogste score te halen, maar we denken dat je plezier gaat beleven terwijl het probeert.

Voor tafeltennis Flash spel-alleen te spelen met de muis, probeer dan Legend Of PingPong. Omdat alle controles worden behandeld met de muis, kunt je je meer concentreren op het spel dan met je vingers op het toetsenbord! Je zou verslaafd kunnen raken aan deze video spel, dus wees voorzichtig! We hebben zelfs een titel thema Halloween. In Creepy Pong, je speelt een normaal potje tafeltennis, maar overal waar je kijkt is er iets met betrekking tot Halloween. Je kunt dit spel spelen op elk moment gedurende het hele jaar spelen. Je hoeft niet te wachten tot aan de vakantie!