Spellen Grot » Sport Spellen » Midget Golf
8.7 / 10 - 2190

Midget Golf

Haal de lol van het midgetgolfen naar je huis! Elk van deze spellen heeft een unieke set uitdagingen voor je het balletje kunt putten. Probeer de bal door een molen te schieten, of over het water, helemaal niet zo makkelijk als je misschien had verwacht. Welk spel je ook kiest, ze zijn allemaal een hole in one !

Hoewel golfen leuk is en goed is voor sommige mensen, hebben we goed nieuws, voor fans van Flash Minigolf spelletjes. Het enige wat je hoeft te doen is een kijkje te nemen bij enkele van de geweldige titels die we beschikbaar hebben om online te spelen. Met een verscheidenheid aan speelspel stijlen, hebben we in dit genre een verzameling van de top spellen. Meestal gebaseerd rond het putten, deze spellen laten je de tijd nemen om de lijn van het schot perfect te krijgen.
We vinden het echt leuk dat er zo veel verschillende gangen zijn die je kunt spelen. Bijvoorbeeld, in Miniputt III, speel je op achttien verschillende holes en kun je zelfs de kleur van je bal kiezen. In Midget golf, anderzijds, heb je nog steeds achttien holes, maar de afbeeldingen zijn een beetje anders. Office Mini Golf is nog een favoriet in deze categorie. Als je de beste Mini Golf Flashspel wilt vinden om online te spelen, alles wat je hoeft te doen is rond te kijken. Je zult zeker iets vinden dat je opvalt. Het spelen van mini-golf in de echte wereld is leuk, maar als je niet weg kunt, kun je nog veel plezier beleven bij het gratis online spelen. Gebruik de muis voor de putter, zul je in staat zijn om  de perfecte lijn te krijgen voor een mooi schot. Als je geluk hebt, kun je een hole in een krijgen!