Spellen Grot » Sport Spellen » Golf Spellen
8.7 / 10 - 280

Golf Spellen

Sta in de schoenen van de volgende Tiger Woods in deze leuke spelletjes! Blijf kalm en focus je goed om je tegenstanders te verslaan. Al deze spellen hebben verschillende stijlen om je je uren mee te vermaken. Welk spel je ook kiest, ze zijn stuk voor stuk een hole in one!

Fore! Kan jij de bunkers ontwijken? Van realistische simulaties tot gekke cartoons, onze Flash Golf games kunnen online gratis gespeeld worden. Kan jij de top score behalen en met jou naam op de leaderboards van een van de spellen komen? De enige manier om daar achter te komen is door te beginnen met spelen en te zien wat er voor nodig is om een kampien zoals Tiger Woods te zijn.
Als je een simpel golf spel wilt, kan je beginnen met Golf Jam. Elke ronde moet je tegen nieuwe uitdagingen op gaan. Je gebruikt je muis om je zwaai te bedienen zodat je de bal raakt. Dit is niet het meest accurate Flash Golf spel, maar het is toch leuk voor veel mensen - zelfs serieuze golfers die hun aandeel van hun favoriete sport nodig hebben. Twee van de beste online Flash Golf games zijn Turbo Golf en Midi Golf. Of je nou een meer accurate golf simulatie wilt of gewoon iets golf-gerelateerds wat leuk is en helpt met de tijd te verderven, wij hebben iets voor je in deze categorie. Kijk rond en wees niet bang om de spellen uit te proberen tot je er een vindt die je leuk vindt. Kan jij een hole-in-one scoren, of op z'n minst een birdie?