Spellen Grot » Sport Spellen » American Football » Voetbal Spellen
8.6 / 10 - 8362

Voetbal Spellen

Voetbal is één van de meest populaire sporten ter wereld. Met competities in elk land draait de voetbalwereld elk jaar biljoenen winst. Nu is het jouw kans om in de schijnwerpers te staan als de nieuwe Messi of Ronaldo in onze voetbalspellen!

Als je van het spelen van Flash voetballenspellen houdt, hebben we een groot aantal mooie titels. Of je het nu rugby of voetbal noemt, deze sport spellen zijn erg leuk. Sommige spellen houden je gewoon bezig met het nemen van strafschoppen, maar andere complete spellen laten je een heel seizoen spelen. Kunt jij je team naar het kampioenschap leiden? In Koning van de Verdedigers komt de bal naar je toe en het is jouw taak om met een kopbal een doelpunt te maken. Dit spel vergt een beetje oefening, maar je zult uren plezier hebben om te proberen om de meeste punten tegen de keeper scoren.
Voor iets meer, probeer dan Premiere League Foosball, dat is een geweldige Flash voetbal videospel die je online kunt spelen wanneer je wat vrije tijd hebt. Je kunt je eigen team kiezen en breng ze helemaal als je goed genoeg bent, naar de kampioenswedstrijd. De tijd is beperkt in The Champions 3D, maar dit draagt ​​bij aan de spanning wanneer je probeert om zo veel mogelijk doelpunten te maken als je kunt voordat de timer afloopt. Je kunt een team kiezen en je hebt andere opties als jezelf ook speelt. Voor voetbalfans, is dit Flash spel het eerst om uit te proberen.
RaulRaul
82%