Spellen Grot » Puzzle Spellen » 3 op een Rij » Bubble Shooter
9 / 10 - 56662

Bubble Shooter

Al deze Bubble Shooter spellen komen oorspronkelijk van het originele Puzzle Bobble, ontwikkeld en uitgebracht door Taito Corporation. In deze spellen moet je alle bubbels verwijderen door bubbels van dezelfde kleur naar ze te schieten. Naargelang je verder komt worden de levels ook moeilijker en heb je minder tijd over om je strategie te bedenken. Tijdloos vermaak voor alle leeftijden!

Vind je Bubble Trouble of soortgelijke games leuk? Onze collectie Flash Bubble Shooter-spellen zal je vermaken en tevreden stellen. Wij bieden een hele selectie van verschillende versies van dit populaire spel. Het doel is simpel: verwijder zoveel belletjes mogelijk op elk niveau. Dit doe je door nog andere zeepbel kapot te schieten. Wanneer de kleur van twee bubbels passen wanneer ze elkaar aanraken, ontploffen ze!
Als spel klinkt het eenvoudig, daarin heb je gelijk, maar als je door de niveaus gaat, worden ze meer en meer uitdagend. Dit is wat zo veel mensen in Bubble Shooter-games aantrekt. We maken het vinden van een game die je leuk vind eenvoudig door het aanbieden van een brede selectie games in deze categorie. Zelfs als je dit type spel nog nooit eerder hebt gespeeld, kun je er een vinden die je kunt spelen. Het is gemakkelijk op te pikken. Een van de beste Flash Bubble-spellen die we hebben is Super Bubbels waarbij alles draait om de kleuren van de bubbels. Je moet snel denken, maar je moet ook alle bubbels wissen voordat je verder kunt. Hoe meer bubbels je krijgt, hoe hoger je score. Als je de bubbels snel wist, krijg je ook extra punten, zodat je je kunt plaatsen voor de leaderboards in een aantal van de games.