Spellen Grot » Vaardigheid » Vangen
8.3 / 10 - 40

Vangen

Vang alles wat naar je toe komt vliegen. Scoor punten door niets te laten vallen en zie of jouw handen behendig genoeg zijn om de highscore te verslaan!

Ben je goed in willekeurige voorwerpen vangen? Wanneer dingen uit de hemel beginnen te vallen (de bovenkant van het scherm), moet je een goede hand-oog-coördinatie hebben. Zelfs als je de lage niveaus van een aantal van deze games kunt voltooien, heb je wellicht een beetje moeite met de meer uitdagende latere levels.
Het leuke aan dit soort spellen is dat ze een uitdaging zijn, maar niet onmogelijk te verslaan. Met een beetje oefening kan je zeker op de proppen komen met een strategie waarmee je een topscore behaalt. Zelfs als je niet veel punten weet te scoren, kan het vangen van vallende voorwerpen een geweldige manier om een beetje stress kwijt te raken. Een van de meer populaire Flash-games in dit gedeelte is Pel. In deze jongleer je met stuiterende pixels. Hoewel het misschien gemakkelijk klinkt, zul je al snel verslaafd raken als je het spel eenmaal start. Zorg ervoor dat je uitzoekt hoe je de power-ups moet gebruiken, zodat je de topscores op de leaderboards kunt halen. Als je van Flash spelletjes met vallende voorwerpen houdt, neem dan een kijkje op een van de spellen op deze pagina.
PelPel
74%