Spellen Grot » Actie Games
8.9 / 10 - 25479

Actie Games

Probeer all onze Actie Spellen vol adrenaline. We hebben hier een grote collectie van allerlei verschillende Actie spellen. Je kunt lekker schieten in levels vol bloeddorstige vijanden of je basis verdedigen tegen veroveraars, zeg het maar!

Hou je van actie en opwinding in je videogames? We hebben dit voor je verzorgd met een volledige selectie van gratis Flash-games die vol zitten met allerlei soorten actie. Van racen tot schieten tot rennen tot met touwen slingeren om de Prinses te redden: we hebben iets voor alle soorten actiegamers in onze Actie Games categorie.
Sommige van deze games kunnen geweld bevatten, maar vechten met zombies of buitenardse wezens is niet per definitie slecht! De hoeveelheid bloed zal van game tot game variëren. Je kunt er zeker van zijn dat we veel games hebben die geen geweld bevatte,, maar wel veel actie. Neem voor deze een kijkje op onze Box Games. Ok, misschien zijn die ook een beetje gewelddadig. Je kunt altijd even kijken bij onze categorie actie. Voor degenen die houden van first person shooters hebben we een gratis Flash FPS die je moet proberen. Green Beret Castle Assault geeft je direct actie. Het leuke van deze game is dat je niveaus kunt behalen en dat de game moeijijker wordt. maar niet onmogelijk. Als je wat tijd over hebt, is deze game perfect voor je en zal je een tijdje in spanning houden.