Spellen Grot » Sport Spellen » Yetisports
8.8 / 10 - 1158

Yetisports

Yetisports is een serie van online spellen wat begon met het fameuze pinguïn honkbalspel wat in januari van 2004 uitkwam. Sindsdien is het franchise nog vaker toegepast op veel verschillende spellen, wat grappige en verslavende flash spelletjes opleverde. Zoek niet verder, we hebben ze allemaal voor je gevonden. Enjoy!

Op zoek naar verslavende en leuke Flash games? hebt je de juiste categorie gevonden. Onze yeti sportspellen zijn gebaseerd op het beroemde knuppelende pinguïns spel van 2004. Met deze variaties, krijg je al het avontuur en spanning met een iets andere variaties van het gemeenschappelijk thema - een koude locatie en veel vechten. Het spel Raak De Penguin lijkt veel op het spel dat dit genre begon. Het spel is eenvoudig en intuïtief, maar het vergt wat oefeningen met het oog om de hoogst mogelijke score te halen. Dit is een grappig en gek spel dat je zal vermaken.

Een andere geweldige yeti sportspel die we leuk vinden is Bloederig Zeehonden Stuiteren. In dit spel, moet je een pinguïn in de lucht gooien en op de juiste manier laten stuiteren, zodat je de meeste punten kunt krijgen. Je gaat uiteindelijk een hele tijd dit spel spelen als je begint te spelen. In Flamingo Drive gebruik je een flamingo om de pinguïn te raken. Bereik jij de verste afstand en kun je op hetzelfde moment een beetje stijl en flair toevoegen? Dit spel is uitdagend, grappig en hilarisch. Zoals met al onze andere yeti sport Flash spellen, is deze ook gratis online te spelen!