Spellen Grot » Sport Spellen » Cafésporten » Air Hockey
8.7 / 10 - 8913

Air Hockey

Iedereen heeft wel eens Air Hockey gespeeld. Nu hoef je er niet meer op uit om een tafel te vinden. Je kunt het nu gewoon op uw computer spelen. Nooit meer de met tranen besmeurde pod van een loser opgescheept zitten, gebruik gewoon je muis om je tegenstanders te verslaan. Een leuk spel wat u telkens weer zal vermaken!

Airhockey in het echt is leuk, maar je hebt misschien niet altijd de beschikking over een tafel. Wij kunnen helpen met onze selectie van Flash Air Hockey-games. Ze zijn allemaal gratis om te spelen en je zult denken dat je daar in het echt met je vrienden de puck heen en weer over de tafel schuift - allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.
Het spel airhockey is simpel en basaal, maar je moet echt oefenen om te leren hoe je de puck stuitert via de zijkanten om een ​​doelpunt te maken en het punt te krijgen. Als je het spel in het echt speelt, zullen onze gratis Flash-airhockeygames helpen om te oefenen wanneer je tijd op de computer of tablet hebt. Enkele van onze favoriete air hockey Flash-games zijn Air Hockey 2 en AirHockey. Beide bieden de basics met net een beetje meer, wat ze leuk en verslavend maakt. Het zijn twee verschillende games, dus je zou beide moeten proberen voordat je besluit welke je favoriet is. Als je niet een van beide leuk vindt, we hebben nog veel meer Air Hockey-videogames die je gratis online kunt spelen, dus neem een kijkje.