Spellen Grot » Puzzle Spellen » Quatro
8.5 / 10 - 1990

Quatro

Quatro is een strategisch spel waarin je tegen de computer speelt om de hoogste scoren te halen. Verbind de puntjes om een hokje te vormen. De levels zullen steeds moeilijker worden. Succes!

DotsDots
80%
Als je nog nooit Quatro Flash spellen online hebt gespeeld, dan is dit een traktatie. Dit zijn eenvoudige hersenkraker spellen, maar moeilijk te beheersen. Het concept is eenvoudig - je moet de stippen verbinden om dozen te vormen. Je hebt een algemene strategie nodig als je wilt winnen. Heb je wat er nodig is? In Quatro krijg je punten door dozen te vormen door lijnen te tekenen van punt tot punt. Het mooie hiervan is dat als je de drie geschenkdozen hebt gekregen, kan je een geheim level openen en blijven spelen. Dit spel is zeer verslavend dus wees voorzichtig!

De opvolger - Quatro 2 is net zo leuk en geeft je met een aantal puzzels nog meer mogelijkheden om je hersenen te kraken. Voor een meer generieke versie van het spel, probeer Dots, die wordt op dezelfde manier gespeeld, maar is toch een beetje anders. Welke Flash Quatro spel je ook online speelt, wij denken dat je het mooi vind alleen al op de manier waarop je hersenen bezig worden gehouden. Puzzelspellen die te zwaar of te veel denkwerk eisen zijn niet zo leuk. Deze spellen zijn beter dan de meeste hersenkraker spellen die je online vindt.