Spellen Grot » Puzzle Spellen » Wijs en Klik » Ontsnap Spellen
8.3 / 10 - 503

Ontsnap Spellen

Probeer uit de kamer te ontsnappen in deze moeilijke point and click spellen. Het doel is om items te vinden welke je kunnen helpen ontsnappen uit de situatie waar je in vast zit. Trek lades open, kijk eens goed naar de lampen en onder het kleed om te ontsnappen. Probeer het op te lossen zonder naar de walkthrough hulp te gebruiken!

Wil je graag proberen te ontsnappen? Als dat zo is, moet je onze collectie van de beste Flash ontsnappingsspelletjes eens proberen op het internet. Ze zijn gratis online te spelen, zodat je je niet hoeft te haasten. Neem de tijd en probeer alle levels van elk spel te halen als je de tijd hebt en er na verlangt! Voor veel spanning en koude rillingen, kijk dan op Haunted House. Zoals de naam al zegt, je bent in een spookhuis en moet je een weg door alle levels zien te vinden, zodat je kunt ontsnappen. Dit spel is leuker dan eng, maar het spreekt verschillende soorten spelers aan.
Als je van wijzen en klikken avontuurspellen houdt, moet je Bowja The Ninja 2 spelen. Het spel is snel, maar het vergt veel vaardigheid om de hoogste score te halen. Neem de tijd op de eerste levels om de controles onder de knie te krijgen, zodat je op latere levels kunt domineren! In Insidia, bent gestrand op een ver verlaten planeet en moet je reparatiesets verzamelen om je ruimteschip te repareren. Kun jij van de planeet ontsnappen voordat de tijd opraakt? Al onze Flash ontsnappingsvideospellen zijn gratis online te spelen zo lang als je maar wilt.