Spellen Grot » Puzzle Spellen » Bloxorz
8.3 / 10 - 5044

Bloxorz

Wat zei je, Bloxorz? Ja, Bloxorz, in deze spellen is het de bedoeling om een blok van de ene kant van het level naar de andere te rollen. Je moet erg uitkijken welke stappen je zet, want er is altijd een risico dat je valt!

BlocBloc
82%
Het doel van Bloxorz-games is simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is een blok van de ene kant van het scherm naar het andere krijgen om het niveau te halen. Deze doelstelling klinkt eenvoudig, maar je moet voorzichtig zijn met elke beweging die je maakt, zodat je niet verliest en opnieuw vanaf het begin moet starten. Hoe minder bewegingen je maakt, hoe hoger je score. Hoeveel niveaus kun jij wissen?

We hebben een flink aantal games in deze categorie, maar de oorspronkelijke Bloxorz is een van de beste Flash-games om online in je vrije tijd te spelen. Een spel dat vergelijkbaar is is Bloc, dat een andere naam heeft, maar hetzelfde basisspel is met zetten met een enkel blok. Met vijf geweldige levels is Nano Factory een goed spel dat vergelijkbaar is met Bloxorz. Kun je helemaal door de Nano Factory gaan? Net als bij de andere Flash-games in deze categorie, wil je tot het einde komen in zo weinig mogelijk zetten. Hoe minder bewegingen die je maakt, hoe hoger je totaalscore. Wat is de minste hoeveelheid bewegingen die je kunt gebruiken om niveau 4 te halen? Speel het spel om erachter te komen.