Spellen Grot » Puzzle Spellen » Kettingreactie » Virus Effecten
8.8 / 10 - 947

Virus Effecten

Het doel in Virus Effect spellen is om de meeste legers in je bezit te hebben na je alle tegels hebt geplaatst. Elke beurt ontvang je een genummerde tegel. Denk goed en lang na over elke zet in dit coole puzzelspel!

DeepDeep
82%
Voor fans van Flash Viruseffectspellen, hebben we een voor elk wat wils. We spendeerden enige tijd voor het verzamelen van de beste titels gebaseerd op strategiespellen. Je kunt al deze spellen in deze rubriek gratis online spelen wanneer je vrije tijd hebt. Wees gewaarschuwd dat dit soort spellen verslavend kunnen zijn! In Proximity moet je genummerde tegels op het bord plaatsen. Als je het hoogste nummer hebt, win je de tegel. Zodra alle tegels zijn afgespeeld, wint de persoon met de meeste tegels op het bord. Dit spel is eenvoudig, maar kan echt verslavend zijn zodra je weet hoe te spelen. Wees voorbereid om een ​​paar uur door te brengen om een ​​hoge score proberen te halen.
Voor een spel gebaseerd op kleine cellen, probeer Phage Wars. Je moet de slechte cellen aanpassen en overnemen om te groeien en te overleven in dit spel. Als je de meeste cellen hebt op het eind bent je de winnaar. Met geweldige afbeeldingen en het spel, is dit een van onze favoriete viruseffect spel. In Cap and Pop moet je op doppen klikken. Zodra je genoeg hebt geklikt knallen ze, waardoor de andere dopjes die er zijn worden beïnvloedt. Het doel is om ze in zo weinig mogelijk klikken te laten knallen. Het speldynamiek in deze titel zijn echt geweldig en zorgen voor een leuke tijd.