Spellen Grot » Kinder Spellen » Kaartjes Memory
8 / 10 - 476

Kaartjes Memory

Probeer deze memory spelletjes om je korte termijn geheugen te testen en misschien wel te verbeteren. Alles wat je hoeft te doen is om de identieke plaatjes bij elkaar te zoeken, maar door zo min mogelijk kaartjes om te keren. Zorg dat je goed uitgerust bent en je kan concentreren, deze spellen zijn alleen voor de slimsten!

Als je goede herinneringen hebt aan het spelen van Memory spelletjes toen je een kind was en nu iets doen om een kleintje een beetje te vermaken, zou onze collectie van Flash Memory spellen die je online kunt spelen je opwinden. We hebben de tijd genomen om het internet uit te kammen om met een lijst van de beste spellen in deze categorie te komen. Ongeacht je leeftijd, je gaat deze spellen een beetje uitdagend vinden.
Voor jongere kinderen, probeer dan te beginnen met Quikpic, die werd ontworpen hebben met kleine kinderen in het achterhoofd. Twee andere goede titels in deze categorie zijn Smiley Memory en Winnie the Pooh Memory. Welke je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je je gaat vermaken. Spelletjes die kinderen hun geheugen vaardigheden helpen te verbeteren is altijd een goede zaak, vooral op jongere leeftijd. Terwijl sommige van onze Memory Flash spellen die je online kunt spelengebaseerd zijn op het klassieke kaartspel, zullen sommige variaties een kleine draai aan het klassieke spel geven. Sommige van de nieuwere Memory spellen zijn nog leuker dan het origineel. Als je aan een begin en niet leuk vind hoe het gaat, kunt je altijd terug naar deze pagina en een andere te kiezen om te proberen.