Spellen Grot » Puzzle Spellen » Wijs en Klik » Zoek het Plaatje
8.8 / 10 - 2400

Zoek het Plaatje

In deze categorie hebben we verschillende zoekspelletjes. Het doel in deze spellen is om dingen in het plaatje te zoeken. Deze dingen kunnen nummers, letters of plaatjes zijn. Met verschillende thema's en moeilijkheidsgraden heeft elk spel zijn eigen karakter. Probeer ze allemaal om je favoriet te ontdekken!

Voor mensen die zijn gericht op de kleine details zoals spelletjes met een traag tempo, onze Flash zoek de plaatjes spelletjes houden je urenlang in spanning. We hebben een aantal van de beste zoeken de plaatjes titels online, en je kunt ze allemaal gratis spelen. Kun je alle verschillen vinden of pak de kleine aanwijzing waarmee je het spel kunt winnen met een hoge score? Een spel die we aanraden is Mystery Case. In dit mysterie, moet je aanwijzingen onthullen die je zullen helpen de zaak op te lossen en vindt het vermiste meisje. Het spel is uitdagend, maar niet te moeilijk. Niet iedereen zal de zaak kunnen oplossen, maar het heeft hints die je helpen bij het ​​einde.
Een geweldige zoek de plaatjes spel dat je online kunt spelen is The Scruffs Online. Dit spel vereist dat u een lijst van voorwerpen vindt, verborgen in een foto. De scènes kunnen rommelig zijn, maar dit is wat dit soort spellen zo leuk maakt. Kun jij alle voorwerpen binnen de gestelde tijd vinden? In The Scruffs Online, zoekt je in elk beeld naar voorwerpen. Je hebt een hele lijst van dingen die je moet vinden voordat de tijd om is. Maak je geen zorgen. Als je vastloopt, kunt je om hints vragen om u te helpen, zodat je alles op tijd kunt vinden. We vinden deze zoek de plaatjes spel echt leuk.