Spellen Grot » Puzzle Spellen » Blokken Schuiven
8.4 / 10 - 149

Blokken Schuiven

Deze spellen dagen jou uit om je hersens te gebruiken om deze puzzels op te lossen. Verschuif de blokken om naar je doel te komen. Elk van deze spellen heeft een andere karakter en stijl, probeer ze dus allemaal een keer!

Verplaatsen van blokken klinkt makkelijk, maar het kan frustrerend en moeilijk zijn - of leuk, afhankelijk van je definitie van plezier. Voor sommige mensen zijn Block Moving-games een geweldige manier om de tijd te doden en de hersenen een beetje te oefenen. Het uitgangspunt is simpel - blokken verplaatsen totdat je je doel bereikt en het volgende niveau haalt. Het probleem is dat de niveaus de neiging hebben moeilijker te worden naarmate je verder komt.
Stoneage Enigma is een goed Block Moving-spel. Het enige wat je hoeft te doen is de stenen op de rode vierkanten te drukken. Klinkt makkelijk, toch? Nou ja, de eerste niveaus geven je geen problemen, maar je kunt moeite hebben met het bijhouden en invullen van de latere stadia. Toch is dit een van de betere Block Moving-games die beschikbaar zijn. Als dat niet bij je fantasie past, kun je Silver Sphere of Cover Orange 2 proberen, die je beide uren bezig zullen houden. Deze breinbrekers en puzzels zijn niet onmogelijk, maar ze kunnen het wel lijken wanneer je voor het eerst begint te spelen. Als je goed genoeg bent, kan je je naam op een van de Block Moving-leaderboards krijgen. Dit is niet zo eenvoudig als het klinkt, omdat een heleboel goede gamers deze games spelen.
BlocBloc
82%
RlaxRlax
80%
ZebaZeba
79%