Spellen Grot » Puzzle Spellen » Instortende Weg
7.8 / 10 - 205

Instortende Weg

Het klinkt misschien alsof deze spellen een hoop geweld bevatten. Nou, dat hebben ze niet. Dit type spel is een echte hersenkraker! En het mooie is, dat de spellen helemaal niet saai zijn!

Collapsing Road Flash-games zijn erg populair omdat ze uitdagend en leuk zijn en niet veel geweld bevatten. Hoewel ze niet gewelddadig zijn, zijn ze nog steeds erg spannend. Zelfs sommige van de eenvoudige games zijn in het begin moeilijk. Zodra de besturing doorhebt en gemakkelijker kan bewegen, zul je in staat zijn om sneller door de games te gaan.

In Birdys Rainy Day Skipathon moet je alle rode platformen laten vallen. Je moet voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat je alles in de juiste volgorde uitvoert, zodat je het level kunt voltooien en verder gaat naar het volgende. Hoewel dit spel simpel lijkt, kan het je hersenen echt plagen op een aantal van de moeilijkere levels. Als je Collapsing Road Flash-spellen leuk vindt, zul deze geweldig vinden. Een andere favoriet in deze categorie is Groovy Game. In dit spel kan je bloemen verzamelen voor extra punten. Het punt is om de delen van de vloer in de groeven te krijgen zodat je het niveau kunt voltooien en naar het volgende kunt gaan. Elk niveau wordt steeds moeilijker. Kun je de laatste ronde halen? Welke Collapsing Road-spel je ook kiest, wij denken dat je verliefd zult worden.