Spellen Grot » Puzzle Spellen » Weg Maken
8.7 / 10 - 1455

Weg Maken

Lekker bouwen met deze coole wegconstructie spellen. Deze spellen gaan niet allemaal over wegwerken hoor. In sommige spellen moet je een pijp leggen om het water van de ene kant naar de andere te krijgen, en in een ander spel moet je een trein veilig naar het station krijgen!

Het maken van iets om op te rijden klinkt makkelijk, maar als je een van onze Flash Maak een Weg spellen speelt, zul je snel te weten komen of dit het geval is. Deze spellen zijn heel uitdagend en zullen je voor uren bezig houden. Als je goed genoeg bent, kunt je mogelijk de hoogste score halen in een van hen. Wat je ook kiest, wij denken dat je om plezier gaat hebben met het bouwen van wegen en virtuele mensen te helpen de weg te vinden.
Harry De Hamster 2 is echt een leuke variatie op dit thema. Het spel is vergelijkbaar met wat je kunt vinden in andere Maak een Weg Flash spellen die je online kunt spelen, maar als er een hamster bij betrokken is, weet je dat het een beetje anders is. Je moet delen op de juiste plaats zetten zodat de hamster de level kan halen. Dit spel is zo leuk. Twee andere populaire Maak een Weg videospellen zijn Spin Mania en Liquid Measure. Welke je ook beslist te spelen, je zul merken dat het ontwerpen van een pad of weg eigenlijk heel leuk is. Als je eenmaal weet wat je doet, het gaat allemaal om de hoogste score.