Spellen Grot » Puzzle Spellen » Kettingreactie » Murphy
7.6 / 10 - 258

Murphy

Arme oude Murphy. 'Alles wat mis kan gaan, gaat ook mis', dat is hoe de wet van Murphy gaat. En arme Murphy kan niet even pauzeren. Alles gaat in een keer mis. Help hem alsjeblieft uit de problemen, doe het beste wat je kunt doen!

Ken je Murphy? Als je dat doet, zul je van de spellen die we hebben gebaseerd op hem genieten. Je kent de avonturen waarin hij verzeilt raakt, dus je kunt er zeker van zijn dat deze spellen het ook leveren. De doelen in het deze spellen zijn verschillend, maar ze hebben het karakter die iedereen kent en leuk vindt. We hebben ook gelijkwaardige spellen die op Murphy zijn gebaseerd. Als je een mooi puzzel spel wilt, proberen On Vacation te spelen. Het spel is eenvoudig en makkelijk op te pikken, maar we denken dat een heleboel mensen graag proberen om alle verschillende puzzels op te lossen in dit videospel. Het beste deel is dat je dit Flash Murphy spel gratis online kunt spelen.

Werkt in een kantoor? Je gaat je relateren op Office Chaos. Niet iedereen zal dit spel begrijpen, maar voor degenen die het doen kan heel leuk zijn, vooral in de latere levels. Voor iets gelijkwaardig, probeer Murphy's Dinner, dat is een ander geweldige titel in deze categorie. Voor fans van Murphy, de spellen in deze sectie zullen je zeker voor uren bezig houden. We hebben iets voor alle soorten spelers, ongeacht de leeftijd. Als je graag denkt en je hersenen gebruikt, probeer dan een van de titels in deze rubriek.