Spellen Grot » Puzzle Spellen » Wijs en Klik » Zoek de Verschillen
8.9 / 10 - 3307

Zoek de Verschillen

Kun jij de verschillen vinden tussen de twee plaatjes? Deze spellen gaan allemaal om precisie en snelheid. Een gesloten oog, een andere haarstijl of een hond die opeens paars is. Het klinkt misschien makkelijk om te vinden, maar dan heb je het mis. Probeer het maar eens, veel plezier!

Onze Flash zoek de verschillen spelletjes zijn een geweldige manier om de tijd te doden, terwijl je hersenen een beetje worden uitgedaagd. Sommige foto's in deze spellen zijn gewoon geweldig. Je gaat uren spenderen om de verschillen te vinden. Kun jij ze allemaal op tijd vinden? Speel nu on het uit te proberen. Voor een heel mooi zoek de verschillen Flash spel, kijk op Butterfly Fantasy. Dit spel is voorzien van geweldige vlinders. Je hebt op elke level maar een beperkte tijd om alle verschillen in dit spel te vinden. Als je snel genoeg bent, kunt je een hoge score halen.
IsisIsis
83%
Als je mysterie en misdaad erin wilt betrekking, moet je Daily Witness proberen. Je moet de verschillen vinden, zodat je aanwijzingen kan verzamelen om de misdaad op te lossen. De truc is dat je maar een beperkte tijd hebt op elk niveau. Het vergt veel vaardigheid om tot het einde van dit spel te komen. Een andere geweldige zoek de verschillen Flash spel is Beach find 10 Differences. Op strand gerelateerde scènes, moet je de verschillen in elke foto vinden voordat de tijd afloopt. De eerste foto's zijn eenvoudig, maar ze worden meer uitdagend als je door het spel vooruitgang boekt!