Spellen Grot » Puzzle Spellen » Puzzle Quest
8.6 / 10 - 1698

Puzzle Quest

In deze categorie bieden we een lange reeks aan puzzelspellen. Deze spellen zijn echte breinbrekers, en het kost moeite om een puzzel op te lossen. Elk spel is wellicht anders, maar ze zijn allemaal even moeilijk om op te lossen!

"Onze Flash puzzel zoektocht spellen zal u voor uren vermaken per keer. Je zult je ogen niet geloven als je alle grote uitdagingen ziet die wij voor jou in petto hebben. Wat is echt geweldig is dat je deze spellen gratis online kunt spelen. De titels in deze categorie zijn er zeker van om je bezig te houden. Een van de beste Flash puzzel spellen in onze collectie is Glassez LD. Dit spel is simpel, maar je moet racen tegen de klok, je moet het level voltooien voordat je tegenstander het doet. Door te oefenen, zul je in staat om het beter te doen en meer punten scoren.
Een andere mooi puzzel zoektocht spel om online te spelen is Mozaiek 2). In dit spel heb je misschien extra stukken dus zorg ervoor om ze naar de breker te sturen, zodat u de rest van deze puzzel kunt voltooien. Als de eerste paar gemakkelijk zijn, geen zorgen. Ze worden moeilijker naarmate je verder gaat! Sommige van onze puzzel spellen zijn heel eenvoudig en gemakkelijk te spelen, zoals Shape Inlay. Terwijl het makkelijk is om te spelen, is het verkrijgen van de hoogst mogelijke score niet zo eenvoudig. Om in staat te zijn dit spel gratis online te spelen, kunt je zo veel tijd besteden als je wilt en oefenen totdat je beter wordt.
RlaxRlax
80%