Spellen Grot » Puzzle Spellen » Begeleid de Weg
8.6 / 10 - 253

Begeleid de Weg

Ben jij een geboren leider? Heb jij de kracht en het charisma om jouw mensen naar hun doel te leiden? Test het hier met onze gave Leid de Weg spellen!

Onze Flash Begeleid de Weg puzzel games zijn een geweldige manier om je leiderschap vaardigheden te testen. Heb jij wat er van gevraagd wordt om door alle levels van een van deze spellen te komen? Als je Gridlock leuk vindt, dan denken wij dat je deze spellen minstens zo leuk vindt. Zelfs als je deze soort puzzels nog nooit gespeeld hebt hoef je je daar geen zorgen om te maken. De gameplay van deze spellen oppakken is erg simpel.
Zodra je de eerdere levels hebt geklaard, zal je echt je hersenen moeten gebruiken. Deze breinbrekers kunnen moeilijk zijn in de latere levels! in Goldburger To Go moet je ervoor zorgen dat de burgers langs de hongerige klanten komen. Je doet dit door stukjes van de machine die de burger verplaatst in elkaar te zetten. Als je het goed hebt en het level afhebt, ga je naar de volgende. Twee andere goede Begeleid de Weg Flash games zijn Sky Madness en Saunavihta Yetis. Welke je ook kiest, wij denken dat je verslaafd zal raken aan deze geweldige raadsels. Het beste is dat ze gratis online te spelen zijn. Dat betekent dat je alle spellen kunt proberen tot je uitvindt welke je het leukst vindt.
FazeFaze
78%