Spellen Grot » Puzzle Spellen » 3 op een Rij » Match Kleuren
9.4 / 10 - 6746

Match Kleuren

Match de kleuren om het spel te winnen. Ben jij slim, snel en kan jij in alle haast de juiste beslissing maken, dan zijn dit de spellen voor jou! Denk je weg door de mijnen tijdens de goudkoorts bijvoorbeeld, in het spelletje Gold Strike. Blijf scherp en veel plezier!

Flash Match kleuren spellen zijn er in alle vormen, maten en, ja, verschillende kleuren. We hebben een mooie selectie van kleur matchen spellen verzamelt die je gratis online kunt spelen als je een beetje vrije tijd over hebt. Van complex tot een eenvoudig spel te spelen, hebben we iets voor elk type speler. Voor fans van Bejeweled of Bubbel Schieten, gaan deze spellen grote hits worden omdat ze van aard gelijk zijn.
Om te beginnen, moet je kijken naar Gold Strike, die leuke muziek en karakter heeft dat je niet snel zult vergeten. Buiten de muziek om, is het spel snel en furieus en zeker om je uit te dagen. Zodra je dat spel onder de knie hebt, kun je naar Tiles of the Unexpected of 1001 Arabian Nights gaan. Beiden zijn goede voorbeelden voor wat mogelijk is met dit type videospel. Welk Match de kleuren Flash spel je kiest, zul je plezier hebben om kleuren proberen te matchen om de lijnen te verwijderen om door te kunnen gaan naar de volgende level. Als je eenmaal voorbij de eerste paar levels bent, worden de snelheid en de moeilijkheidsgraad nogal wat verhoogt. Alleen de beste kleur matchers zullen in staat zijn het spel uit te spelen en de hoogste score krijgen.
RainRain
84%